A's Financial Show
Testimoniale

Fără niciun pic de marketing...

Urmărește ce au spus alții despre experiența lor cu mine​

Luca Popescu, Software Developer Microsoft​  Experiența mea cu Andrei este una de nota 100. Andrei este un profesionist desăvârșit, din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că se cunoaște de la o poștă că e foarte avansat în domeniul acesta, este și un pedagog foarte bun.   Activez într-un domeniu care nu are nici cea mai mică legătură cu investițiile, prin urmare cunoștințele mele la început au fost zero. Andrei a reușit, într-un timp scurt zic eu, să mă aducă la un nivel în care îmi pot gândi singur investițiile/tranzacțiile, la un nivel unde pot analiza singur oportunitățile de investiție.
  Pe lângă informația de calitate, atmosfera la seminarii și ședințele particulare este una super relaxată, sunt niște momente în care te detașezi de stresul zilnic și te bucuri de frumusețea domeniului.

După părerea mea, Andrei este cel mai bun mentor din Romania!Vasile Cojocaru, agent imobiliar Grenoble​

  Pot începe prin a spune că Andrei este un tânăr de mare viitor al României, cum rar mai întâlnești. Ce am apreciat la el a fost dorința nobilă de a face o schimbare în țara noastră. Asta nu vezi prea des, mai ales la noi. Nu sunt la prima tinerețe, și cu toate acestea, niciodată nu e prea târziu să înveți ceva nou. Prima dată am fost sceptic. Cum poate un tânăr să știe atâtea lucruri despre bursă?
  Mă bucur extrem de mult că Andrei mi-a dovedit contrariul. Este un fel de “roboțel” plin de informație, de la care Primești răspuns la literalmente orice întrebare. Asta mi s-a părut incredibil. Cum poate un tânăr să răspundă la efectiv toate întrebările mele? Nu vreau să mai vorbesc de profesionalism. Am discutat, în decursul a 15 ani de experiență în domeniul imobiliarelor, cu persoane mai în vârsta care nu erau nici pe aproape de profesioniste cum este Andrei.
  Este un profesionist ce merita respect și aprecierea tuturor. Și pentru vârsta lui, a demonstrat deja mult prea multe.

Cum se mai spune pe aici pe la noi...
Chapeau!

Ce spun studenții mei despre mine

Trade-urile/Investițiile studenților mei

Acces instant la materiale!​

Înscrie-te și tu în comunitate!​

Comunitatea A's Financial Show este cea mai mare comunitate de Stock Trading/Crypto din România. Materialele mele au ajutat mii de oameni să devină investitori de succes.