A's Financial Show
Faq/Ajutor

Faq/Ajutor

Poate te-ai întrebat...

Absolut toate pachetele de formare îți oferă posibilitatea să interacționezi cu mine pe Telegram. De obicei, răspund în maxim 1h, chiar mai repede. De asemenea, la seminariile săptămânale poți intra și adresa întrebările care necesită răspunsuri mai detaliate.
Din experiența mea, cel mai indicat ar fi să începi cu paper trading, ca să pui în practică tot ce asimilezi din materiale. Dupa ce treci de perioada de paper trading, poți incepe sa investești chiar și sume mici, de 5-10 dolari, spre exemplu. Metoda mea de PennyStocks îți oferă posibilitatea de a avea returnuri mari chiar și cu sume mai mici.
Totul depinde de tine, toate pachetele conțin o listă cu brokerii recomandați de mine, în care precizez Pros & Cons pentru fiecare în parte.
Nu se acordă refunds. Nu se acceptă nicio excepție.
Totul depinde de tine, toți avem stiluri diferite de învătare, prin urmare asimilăm informația în ritmuri diferite.
Toate pachetele de formare acoperă complet domeniile de stocks și cryptomonede.
Accesul în grupul de Telegram nu este gratuit, ci este inclus gratuit atunci când accesezi un pachet de formare. Din motive ce țin de etica profesională, accesul în grupul de Telegram nu se poate achita separat.
Plata oricărui pachet de formare se poate face prin transfer bancar în contul meu de persoană juridică deschis la Banca Transilvania, sau prin procesatorul de plăți Stripe.
Pentru toate pachetele de formare, se emite obligatoriu factură fiscală conform legislației în vigoare.
Pachetele de formare conțin informații potrivite atât pentru cei fără niciun pic de experiență, cât și pentru cei mai avansati.